GPower er rykket i fremtidens lokaler

GPower er rykket i fremtidens lokaler

VED AT FLYTTE LÆNGERE OP AD SAMSØVEJ I HINNERUP HAR GPOWER NU FUNDET DE RIGTIGE RAMMER, DER KAN RUMME DEN ØJEBLIKKELIGE VÆKST OG DE FREMTIDIGE AMBITIONER OM AT UDVIDE. SAMTIDIG SIKRES DE BEDST MULIGE ARBEJDSFORHOLD FOR NUVÆRENDE OG KOMMENDE UDVIKLERE OG STAB.


Det er ikke langt at flytte, men det gør en verden til forskel. I starten af december rykkede vi nemlig fra Samsøvej 21 til Samsøvej 31, fordi der er de mest optimale omgivelser for vores vækst og den retning, som vi bevæger os i i øjeblikket. Med mere plads og et frit og professionelt miljø har GPower taget et spændende skridt fremad.

Som grundlægger og CTO, Steen Secher Schmidt, formulerer det: ”Det her er første skridt på vejen i den nye rejse, GPower er på. Det er de her rammer, vi vil vokse fra.”

I GPower har vi vokseværk og et skarpt blik rettet mod det globale marked med vores skræddersyede løsninger inden for instrumenter, simuleringer, automatisering og test. Det er derfor essentielt, at vi har de rigtige rammer og faciliteter for at kunne indfri vores ambitioner.

”Vi har været i gang med at nytænke vores tilgang til markedet via en ny forretningsstrategi. Hertil er det fordelagtigt for os, men også vores kunder, at vores udviklere flytter mere in-house, som det er muligt på den nye adresse. Derudover skal det heller ikke være en hemmelighed, at der er fantastiske faciliteter, der motiverer og fordrer den vidensdeling, vi satser på at have,” siger CEO, Martin Boje.

Mere tid in-house for vores udviklere giver netop en større mulighed for vidensdeling og erfaringsudveksling i forhold til projekterne, vi udfører. Samtidig går det hånd i hånd med vores ambition om selv at kunne skole nye udviklere i den ekspertviden, især inden for LabVIEW og TestStand, som vi i GPower har opbygget over de sidste 20 år.

En familiefølelse uanset størrelse

Flytningen betyder mere plads til både hjernekraft og hardware. Der er en langt større lagerkapacitet, og da vi også er i gang med at udvide medarbejderstaben, er det vigtigt, at der er plads til det hele.

”Vi har valgt stedet her, fordi der er en varme, der passer ind i den ’familiefølelse’, vi har her i GPower – og også vil have, når vi en gang er endnu flere. Og som en bonus kan jeg se, at der også er et ledigt lokale på den anden side af gangen om nødvendigt,” siger Martin Boje.